Welkom in Egypte

Bel ons:00201224789162

Informatie Egypte

Egypte heeft vanouds een waas  van geheimzinnigheid en een buitengewone aantrekkingskracht gehad.Deze aantrekkingskracht heeft het land Nooit verloren.

www.goekopevakantiesegypte.nl geeft u alle inforamtie over Egypte en ook de belangrijke monumenten,geschiedenis en Cultuur  te beschrijven .

*De Nederlandse ambassade in Cairo

In Cairo is de Nederlandse Ambassade gevestigd.Indien noodzakelijk,Bijvoordeeld als u uw passport heeft verloren.Kunt u zich wenden tot de consulaire afdeling van de ambassasde.

De Nederlandse ambassade

18 Hassan Sabri Street,Cairo

Tel:02-27395500

Fax: 02-27365249

*Passpoorts,Visum,Vaccinaties

Passpoorts

U dient in het bezit te zijn van een geldige passpoort dat bij vertrek uit Egypte nog tenmiste twee maanden geldig is.

Visum

U dient in het bezit te zijn van een geldig visum voor Egypte.Dit visum is drie maanden geldig van de datum van uitgifte en geeft recht op een veblijf van 28 dagen gedurende die 3 maanden.Als u verblijf langer duurt dan 4 weken b.v als u overwintert,neem dan op tijd contact op met uw host(ess)zij kunnen u behulpzaam zijn bij het verlengen van het Visum.

De kosten van een visum,afgegeven op een van de luchhavens bedrag 15$ per persoon.

Wanneer u het Visum liever vooraf regelt kunt u het aanvragen bij

Ambassasde van Arabische republiek Egypte

Badhuisweg92,2587 cl,DEN HAAG,Tel 0703542000

De Ambassade is geopend van 09.00-12.00 uur .

Vaccinaties

U hoeft niet in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs voor pokken of andere ziekte.Dat wordt alleen gevraagd als u 14 dagen voor u aankomt in Egypte in een besmet gebied of land bent geweest.Als advies wordt vaak genoemd vaccinatie tegen Thphus,Cholera en Dtp.Ook een malariakuur wordt vaak aanbevolen.Ubent echter geheel vrij in uw keuze.wellicht kunt u een beslissing nemen in overleg met uw huisarts en/of plaatselijke gezondheidsdienst

 

De volgende pagina