luxor excursies vanuit El Gouna
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

luxor excursies vanuit El Gouna

Zoekt u dag excursie naar Luxor vanuit El Gouna ?Wilt u een dag excursie naar Luxor vanuit El Gouna  met een prive busje,Wilt u van de licht show in Karnak tempel genieten en overnachten in Luxor en op de volgende dag terug naar El Gouna.Wilt u Nijlcruise vanaf Luxor naar Dendera na het bezoek van Luxor met een Nederlandstalige gids,Wij kunnen u helpen.

Dag excursie naar Luxor vanuit El Gouna met het banana eiland

Twee daagse excursie naar luxor vanuit El Gouna

Luxor speciale dag excursie vanuit El Gouna

Twee daagse excursie luxor met de balloonvaart

Cairo en Luxor twee daagse excursie met het vliegtuig vanuit  El gouna

 

Excursies met vroeg vertrek.

 

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

 

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

 

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen