Nijl cruise Luxor Aswan Vier nachten Egypte vakanatie
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Nijl cruise Luxor Aswan Vier nachten

Zoekt u Nijlcruise vanuit Luxor 4 Dagen- 4 nachten  Nijl cruise  ***** boot, Maak kennis met de boeiede geschiedenis van Egypte, Al meer dan vijfduizend jaar de Nijl is het leven route van Egypte,de beste manier om de rijkdom van de Egyptische geschiedenis,Cultuur en Architectuur te ervaren, is op een Nijl cruise.Logeren op de Nijl cruise is o.b.v volpension (ontbijt, lunch & diner) op boot .

 

 

Dag 1: Hurghada-Luxor-Maandag

 

U wordt vanuit uw hotel in luxor  opgehaald naar luxor,Onze Nederlandstalige gids brengtnaar het cruiseschip, waar u de komende zeven nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!'s Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor.Karnak tempel en Luxor tempel door onze Nederlandstalige gids.

Dag 2: Luxor-Dinsdag

 

's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de westelijk oever van Luxor.de vallei der koningen,de tempel van Hatsjepust, de kolossale beelden van Memnon door onze Nederlandstalige gids.In de namiddag vaart u naar Esna ,overnachting bij Esna

 

Dag 3: Luxor - -Woensdag

 

's Morgens  bezoekt u de tempel  Edfoe  .Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. Na de lunch bezoekt u de dubbel tempel van Kom ompo Tijdens de lunch vaart u naar Kom Ombo. Een bezoek aan de dubbele tempel van Kom Ombo is uniek. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, krokodillengod Sobek en valkengod Horus.

Dag 4: Aswan-Donderdag

 

In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een felucca vaart u naar de botanische tuinen.

Dag 5: Aswan.Vrijdag

 

Er is nog genoeg te verkennen in het prachtige Aswan, maar u kunt deze ochtend ook een excursie  naar de reusachtige rotstempels van Abu Simbel. De indrukwekkende gebouwen doen u stijl achterover slaan.

Het avontuur zit erop. Prive vervoer vanuit Aswan naar Luxoe

 

Deze Nijl cruise pakket is inclusief

  1. -Prive airco vervoer
  2. -Nederlandstalige gids
  3. -Prive bezoek
  4. -Entree geld voor alle vermelde sites
  5. -Verblijf op het Royal princess o.b.v volpension 4 nachten
  6. Bezoek aan Abu simbel

 

Deze excursie Cruise Pakket kost 400 Euro p.p  Bij twee personen

 

                                                                                                         Boek nu