Welkom in Egypte

Bel ons:00201224789162

Wie zijn wij?

Www.goedkopevakantieseegypte.nl is gevestigd in Egypt .Het gaat hierbij uitsluitend om zeer speciale en scherp geprijsde reizen.Wij organiseren groepsreizen,maar ook voor individuele reizen staan wij voor u klaar. Reizen van goedkope vakanties egypte.nl zijn altijd perfect georganiseerd en onze service is uitmuntend.Een Goedkopvakantieseegypte reis is altijd net even anders dan

anders, omdat wij u alles van Egypte laten zien.Het oude Egypte, maar ook het moderne. Maak kennis met de lokale bevolking en geniet van de schitterende natuur.

koophandel Nummer in Egypte :352705

 

De gidsen van Goedkope vakanties Egypte.nl zijn allemaal gekwalificeerd en lid van de WFTGA (World federation of tourist guide) en EGTS (The Egyptian general tourist guide syndicate). Om u en ons zelf te beschermen, hebben wij alle benodige verzekeringen afgesloten.                

Met elkaar staan zij garant  voor uitmuntende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van reisorganisatie en begeleiding.Dat blijkt wel uit het grote aantal mensen van over de hele wereld dat steeds weer terugkeert naar Egypte en zich door de medewerkers van www.Goedkopevakantiesegypte.nl laat begeleiden.Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of bel ons op 00201224789162.Wij staan u graag te woord!