Welkom in Egypte

Bel ons:00201224789162

Tips voor onze excursies

Geachte gast.

 

Wij hopen dat u zult genieten van de excursies die wij voor u hebben samen gesteld.Hierbij geven we u gog wat nuttige informatie.

 

Excursies met vroeg vertrek.

 

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

 

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

 

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen

 

Cairo dag trip

 

Vergeet niet uw passport mee te nemen,Hoed,zonnebril,zonnebrandmiddel,Comfortable wandelschoenen,water of frisdranken(de lunch is inbegrepen,maar exclusief drunken)geld voor Souvenirs,Cadeautje en fooien.

 

Houd u er rekening mee dat bij de toegangsprijs voor het Egyptisch museum niet de toegang tot de mummie afdeling inbegrepen is ,Hiervoor dient nog 100 Ponden per person betaalt te worden .Als u de mummie kamer wilt bezoeken,laat dit dan aan het begin aan de gids weten.Er mag namelijk per dag maar een beperrkt aantal bezoekrs de mummie kamer.In i.v.m. luchtvochtigheid.Bij de toegangsprijs tot de piramiden is het binnengaan van een van de piramides niet inbegrepen.Informeer bij uw gids naar de mogelijkheid en de kosten.Het aantal mensen dat naar binnen mag is gelimiteerd.

 

Als u een tijd heeft om een moskee te bezoeken.Houd er dan rekening  mee dat uw Schouders,Armen en benen dient te bedekken en natuurlijk uw schoennen dient uit te trekken.

 

Toiletten.

 

Neet u vooral ook wat geld in briefjes van 1 ponden of twee ponden mee voor de fooien en het gebruik van openbare toiletten.U MOET voor het toiletgebruik wat extra tissues mee e nemen.

Luxor excursie

Uw namen en uw verblijf hotel in Hurghada zijn nodig, want wij moeten de toerisme kamer in Hurghada informeren dat u de excursie met ons hebt geboekt en krijgen wij vergunning.wij moeten deze vergunning in Safaga afgeven.adt dient voor verzekering voor je excursie ook

Comfortale wandelschoenen,zonnebrand,Hoed,water en ontbijt pakket vanaf het hotel is heel belangrijk

Binnenlandse vlcuhten.

bij het boeken van binnenlandse vluchten moet u uw namen doorgeven zoals in uw passports.goedkopevakantiesegypte.nl is niet verantwoordelijk voor de mogelijke vertragingen,Zorgt u ervoor voldoende geld bij u te hebben om bij de vertreging eten en drinken te kunnen kopen.

Snorkeling excursie.

Neem uw doeken,mee,Lunch ,Mineraal water en Sofdraken zijn inclusief op de boot

Studenten Kaart

Studenten met Internationaal student kaart krijgen 50 Procent korting op de Entree geld van de tempels en museums in Egypte.

Arabische passports

Indien u Arabische passports hebt en U woont in Europa kunt u uw Arabische passports mee nemen .of uw Arabisch Id.U  betaalt zoals een Egyptenaar voor de Entree geld,dat scheelt veel geld

 

Wij wensen u een plezierig verblijf en hopen dat u zult genieten van de Fantastiche excursies die wij bieden.Aarzel niet contact op te nemen als u nog vraag heeft.

Met vriendelijke groeten,

Ahmed khalil en zijn team