woestijnsafari egypte Cairo,Baharyia,de witte woestijn e
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

 

Woestijnsafari Cairo,Baharyia,de witte woestijn en de zwarte woestijn

WoestijnSafari 8 -Dagen, 6 Dagen in Cairo verblijf.Bezoek aan de piramiden en het museum en 2 dagen woestijnsafari.Bezoek aan de Bahariya oase.Overnachting in de witte wostijn in een kamp.

Eerste dag

Vertrek van Amsterdam naar Cairo. Op de luchthaven wordt u door één van onze reisgidsen ontvangen. U wordt geassisteerd bij het afhandelen van alle visa en douane formaliteiten.Vervolgenswordt u naar het hotel gebracht voor deovernachting.

Tweede dag

Na het ontbijt wordt u opgehaald door een van onze chauffeurs voor een adembenemende excursiedag. Allereerst bezoekt u de Piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sphinx bij Giza. Daarna gaat u naar het Egyptisch museum, waar onder andere het gouden masker van Tutanchamon te vinden is.

Derde dag

Deze dag is facultatief, eventueel kunt u deze dag een bezoek brengen aan de citaldel van Saladin, de Mohammed Ali Moskee en de Khan el Khalli bazaars. Als afsluiting van de dag kunt u nog kiezen voor het avond­programma dat uit een licht en geluidsshow bestaat. U kunt dit extra boeken voor u reis of tijdens de reis

Vierde dag

Na het ontbijt.Wordt u vanaf u hotel in Cairo opgehaald naar Bahariya oase. Bahariya oase ligt ongeveer 360 k.m van Cairo , bezoeken wij de tempel van Alexander de grote,het museum van gouden mummies en de warme waterbron .overnachten in het hotel hot spring.zien wij de zonsondergang vanaf de englesberg

Vijfde dag

Na het ontbijt zult u een woestijnsafaritocht maken en bezoekt en bekende tuinen van Bahariya daarna bezoekt u de witte woestijn, de zwarte en kristallen bergen.

 

 De lunch wordt verzorgd in El Hize en zult u in Agabat woestijn een prachtige wandeling maken. In de avond wordt het kamp opgezet en zult u in de witte woestijn overnachten.Na het ontbijt zult u een woestijnsafaritocht maken en bezoekt u de witte woestijn, de zwarte en kristallen bergen. De lunch wordt verzorgd in El Hize en zult u in Agabat woestijn een prachtige wandeling maken. In de avond wordt het kamp opgezet en zult u in de witte woestijn overnachten.

  

Zesde dag

De zesde dag terug richting de Bahariya oasis en wordt u per een bus naar Cairo tergugebracht.

Zevende dag

Deze dag bent u geheel vrij de tijd naar eigen wens in te vullen.

Achtste dag

Vroeg in de ochtend wordt u na het ontbijt naar de luchthaven gebracht en kunt
u zich opmaken voor de terugreis van Cairo naar Amsterdam.

Prijs van deze woestijnsafaritocht zonder de internationale vluchen

      450 Euro per persoon

 

Inbegrepen

· 5 nachten verblijf in Cairo o.b.v. Logies Ontbijt.Horizon pyramids 4****
· Excursies in Cairo naar de piramides van Giza, de Sphinx & het Egyptisch Museum
· Transfer Cairo - Bahariya
· 2 nachten Bahariya waarvan een nacht in het hotel hotspring en twee nachten op een woestijnkamp gebaseerd op vol pension
· Excursies in Baharia: alle bezienswaardigheden en safaritochten ( 4x4 jeep)
· Transfer Bahareya - Cairo
· Alle transfers & entreegelden

Niet inbegrepen

-De internationale vluchten

kunt u de vlucht zelf boeken via Amsterdam - Cairo - Amsterdam .

* Visumkosten 15 $ ,- p.p.

NB: Bij deze reis is een minimale deelname vereist van 2 personen, boekingen op basis van 1 persoon zijn op aanvraag

Voor Groep ,Er is special Prijs.

 

voor boeking klik hier     aanvragen