Welkom in Egypte

Bel ons:00201224789162

Zeilen op de Nijl met een felucca in Egypte

Hoogpunt van de vakanties in Egypte is zeilen op de Nijl in een felucca.U ziet ze regelmatige afgebeeld in de graf schildering.de zelein in de oude Egypte.

Wij kunnen u ook helpen  met  de zeiltoch voor 1 dag ,2 dagen,3 dagen vanuit Aswan naar Luxor,Wij regelen ook alle vervoer vanuit Hurghada,Marsa Alam,Safaga, El Gouna

Het prachtige is om een zeilboot vanuit Assoen.De mooiste plek om te zeilen.kan een felucca voor 3 nachten in de Nijl vanuit Assoenstroomafvaarts naar Edfoe zeilen.Overdag kunt kunt u de mooie temple bezoeken. Waaronder is komompo en Gebel El Selsella graven.

De Nachten worden doorgebracht op de boot of in tenten op een eiland.Het is weldadig primtief en een ervaring om nooit te vergeten.Als u in Edfoe bent wordt u vervoerd naar luxor met een busje anderhalf uur

U wordt opgehaald vanuit Hurghada  naar Aswan . De chauffeur brengt U naar de aanlegsteiger, waar het traditonele zeilbootje klaarligt voor vertrek. We raden u aan een dagrugzak mee te nemen met in ieder geval een warme trui, fles water en toiletspullen voor een nacht. Er is een slaapzak aan boord, maar we vinden het altijd fijn om ook een eigen lakenzak mee te nemen.

 

 

Felucca`s vervoeren minimal zes personen en maximal acht personen 

Een tochtje naar Edfoe 3 nachten

Meer dan twee personen,speciale prijs.

Inclusief

  • 3 dagen 2 nachten op de felucca met de maaltijden-Ontbijt-Diner en avondmaal.
  • Mineraal water
  • Vervoer vanuit hotel  aan de rode zee naar Aswan . en terug naar uw hotel vanuit Edfoe

Exclusief

* Fooien voor de gids en de cheufeur

NB: Bij deze reis is een minimale deelname vereist van 2 personen, boekingen op basis van 1 persoon zijn op aanvraag.voor de groepboeking een korting.

Boek deze excursie    Excursie aanvragen